Menu

VIP busje huren

Belangrijke zakelijke gasten of relaties in aantocht? Haal deze dan in alle klasse en stijl op door een VIP taxi of VIP taxi bus te huren. De privé chauffeur onthaalt ze met alle zorg en discretie op en zorgt dat de gasten op een comfortabele manier en compleet in stijl op de gewenste tijd en plaats arriveren. Een Vip taxi huren kan voor 4 tot zelfs 18 personen en is ideaal voor lange ritten. Een VIP taxi is uiteraard ook in te zetten voor zakelijke evenementen, het vervoer van het bestuur of directie van A naar B en vormt een unieke manier om een jubilaris met zijn familie feestelijk te onthalen.

Ik wil graag een offerte

Contact met deLimousineSpecialist

Meteen een aanvraag doen voor een Limousine of VIP-bus? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of stuur een mailtje met wensen naar info@delimospecialist.nl.

Een vipbus huren kan vanuit onder andere WageningenRenkum, en Nijmegen en omstreken.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VIP taxibus huren

Ook voor een discreet en luxe VIP taxi vervoer kan je contact met ons opnemen. In onze Mercedes S-klasse kunnen wij jullie in stijl naar afspraken vervoeren. Deze mooie taxi is voorzien van luxe stoelen met massagefunctie, privacy glas, lederen bekleding en een functioneel scherm. In de hoofdsteunen is nek en schouderverwarming geïntegreerd. Door een Mercedes VIP bus te huren komen jullie ontspannen en comfortabel aan op de bestemming. Met onze VIP taxi en VIP taxi bus worden de gasten in stijl vervoerd. Met getint glas om de privacy te waarborgen en uiteraard met veel beenruimte. Voor het vervoer van een groep biedt onze VIP bus nog meer ruimte. Dit is een extra lange taxibus met aparte bagageruimte, maar is heel neutraal, dus zonder reclame uitgevoerd. Binnen is er de beschikking over dvd, tv, audio en er kan ook een minibar worden geplaatst. Nog even vergaderen tijdens de rit? Dan plaatsen we er tafeltjes bij.

Zakelijk taxivervoer

Wil je direct een aanvraag doen zakelijk taxivervoer? Geniet van onze VIP Mercedes Sprinters en S-klasse. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een mailtje naar info@delimospecialist.nl.

Ik wil graag een offerte

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte aan