Menu

Vip taxi(bus) huren

Belangrijke zakelijke gasten of relaties in aantocht? Haal deze dan in alle klasse en stijl op door een VIP taxi of VIP taxi bus te huren. De privé chauffeur onthaalt ze met alle zorg en discretie op en zorgt dat de gasten op een comfortabele manier en compleet in stijl op de gewenste tijd en plaats arriveren. Een Vip taxi huren kan voor 4 tot zelfs 18 personen en is ideaal voor lange ritten. Een Vip taxi is uiteraard ook in te zetten voor zakelijke evenementen, het vervoer van het bestuur of directie van A naar B en vormt een unieke manier om een jubilaris met zijn familie feestelijk te onthalen.

Vraag offerte aan Ritberekenaar

Verhuur van VIP taxi bus in stijl en privacy

Met onze VIP taxi en VIP taxi bus worden de gasten in stijl vervoerd. Met getint glas om de privacy te waarborgen en uiteraard met veel beenruimte. Voor het vervoer van een groep biedt onze VIP bus nog meer ruimte. Dit is een extra lange taxibus met aparte bagageruimte, maar is heel neutraal, dus zonder reclame uitgevoerd. Binnen is er de beschikking over dvd, tv, audio en er kan ook een minibar worden geplaatst. Nog even vergaderen tijdens de rit? Dan plaatsen we er tafeltjes bij.

VIP taxi bus naar het buitenland

De vip-bus is voorzien van privacyglas, tv, dvd, en desgewenst een minibar. Extra beenruimte draagt bij aan het gevoel van luxe, evenals de aparte, grote bagageruimte. De vip-bus kan worden voorzien van tafeltjes, voor het geval er bijvoorbeeld onderweg nog wat gewerkt moet worden.

VIP taxi bus huren naar het buitenland

Onze VIP taxi bus wordt ook vaak ingehuurd voor meerdaagse reizen van selecte gezelschappen. Zelfs tot over de grens. Zo vervoeren we regelmatig gasten naar Engeland en Frankrijk. Het grote voordeel is dat op zo’n lange rit gasten van alle gemakken zijn voorzien, uitgerust op de bestemming aankomen en de bus beschikt bovendien over een riante bagageruimte. Daarom is een VIP taxi bus huren ook een uitkomst voor bijvoorbeeld sportclubs die wedstrijden in het buitenland moeten spelen.

VIP taxi bus huren? Vraag een offerte aan!

In onze VIP taxi bus kunnen 8 personen met hun bagage. Met meer mensen op pad? Dan bieden we daar aantrekkelijk alternatief busvervoer voor. Bovendien kan het vervoer geheel naar uw wensen worden ingericht. Meer weten over de mogelijkheden of direct een prijsaanvraag doen? Vul dan ons contactformulier in.

Vraag offerte aan