Menu

Schoolgala

Ben je op zoek naar de perfecte manier om in stijl aan te komen op je schoolgala of eindfeest? Zoek niet verder! Een gala auto huren kan gemakkelijk bij ons. We zorgen voor een onvergetelijke ervaring en een spetterende aankomst op het gala.

Kies uit een van onze drie exclusieve limousines die perfect passen bij de sfeer van het schoolgala. Onze gala limo’s hebben een een indrukwekkend design. Voor degenen die een vleugje extravagantie willen toevoegen aan hun aankomst, hebben we de opvallende roze Cadillac.

Kies uit een van onze limousines

Offerte aanvragen

Fotoimpressie

Bereken Ritprijs


Gala auto huren programma

Wat uniek maakt, is dat we niet direct naar het galafeest rijden. We maken een sfeervolle rondrit van ongeveer 15 minuten extra. Dit geeft niet alleen jou en je vrienden de kans om te stralen in de limousine, maar ook je ouders kunnen rustig van huis naar het galafeest rijden en foto’s maken van jullie spetterende aankomst.

Direct een offerte aanvragen

Maak van je schoolgala een onvergetelijke ervaring met Gala Auto Huren. Reserveer vandaag nog en verzeker jezelf van een glamoureuze aankomst op het feest van het jaar!

Offerte aanvragen