Menu

Limousine huren

Een limousine huren maakt een feest of evenement echt bijzonder. Rij in stijl naar je bruiloft of ga met vrienden en vriendinnen een compleet avondje uit. Maak bijvoorbeeld indruk met onze Lincoln stretch Limousine van wel 9 meter lang. Daarin arriveer je met zijn achten compleet met VIP-glamour bij een gala of party!

Ondergedompeld in luxe

In onze limousine geniet je van alle luxe die je je maar kunt wensen. Zo zit je samen heerlijk ontspannen in de leren J-seating en neem je onbeperkt drankjes uit onze champagnebar. Natuurlijk kun je ook de nieuwste films kijken op de LCD schermen of de beste beats uit het magnifieke audiosysteem laten klinken. Ook biedt de limo fantastische sfeerverlichting én een eindeloze sterrenhemel om bij weg te dromen.

Ik wil graag een offerte Bereken uw ritprijs!

Verhuur limousine voor elke gelegenheid

Een limo huren kan eigenlijk voor elke gelegenheid. Verras een jubilerend echtpaar bijvoorbeeld eens met een rit per limousine naar hun lievelingsstad. Of maak van een verjaardagspartijtje een echte VIP-party voor zowel de jarige job als zijn gasten. Of boek een limo om de hele avond een vrijgezellenfeest met veel glitter en glamour op te luisteren.

Zakelijk een limousine huren

Natuurlijk kunnen bedrijven ook bij ons een XL limo huren. Zo is een VIP-limo bij uitstek geschikt voor het ophalen van meerdere belangrijke gasten van het vliegveld of geef een galerieopening of ander event een gouden randje met het binnenrijden van een luxe limousine. Iemand tot medewerker van de maand uitgeroepen of zit er alweer 25 jaar trouwe dienst op? Een geheel verzorgde limo-rit zet de gelukkige eens flink in het zonnetje. Alles kan!

Limo huren voor studenten gala

Een limo huren bij ons kan ook voor studenten en scholieren. Dé manier om in stijl naar een gala of themafeest te worden vervoerd. Het feestje begint natuurlijk al bij de voordeur, want zo zodra je met je medestudenten instapt, zit de stemming er meteen in. Denk ook aan een limo huren voor kerst, een lustrum of het eindexamenfeest. Fijn is ook dat onze chauffeur na afloop op jullie wacht en de groep weer veilig thuisbrengt. Want zo hoort dat natuurlijk bij onze service.

Alles geregeld

Het boeken van de limousine betekent ook de beschikking hebben over een privé-chauffeur die de passagiers overal heen brengt, en dat kan zelfs door heel Nederland zijn. Verder kunnen we niet alleen de rit zelf voor onze gasten regelen. Want heb je ook een etentje, concert of theaterzoek in de planning? Dan regelen we meteen de toegang en tickets daarvoor. Verder zorgt de chauffeur dat je overal op tijd arriveert.

Limousine huren? Vraag een offerte aan!

Wij vertalen graag alle wensen naar mooie limo rit. Daarvoor maken we een offerte op maat. Vul de datum, wensen en gegevens in via ons formulier en we nemen contact op over de prijzen en mogelijkheden. Een limo huren kan vanuit onder andere Wageningen, Arnhem, Ede, Veenendaal, Renkum, Apeldoorn en Barneveld.

Ik wil graag een offerte