Menu

Limousine huren Wageningen

Heb je iets te vieren en wil je dat in stijl doen? Maak er iets speciaals van en huur een limousine in Wageningen. Laat je onderweg heerlijk verwennen en laat familie en vrienden hiervan meegenieten. Een fles met bubbels staat al gekoeld voor je klaar!

Limousine verhuur Wageningen

Een voordelige en luxe limousine huren in Wageningen gaat heel eenvoudig. Bij deLimoSpecialist neem je plaats in de meest luxe limousines zoals de Lincoln stretch. Dit paradepaardje heeft een lengte van maar liefst 9 meter: genoeg ruimte om met veel personen comfortabel in te zitten. Onderweg geniet je in onze limousines van heerlijk gekoelde drankjes uit de goed gevulde bar. Waan je in de zevende hemel onder de ingebouwde sterrenhemel, aangevuld met bijpassende sfeerverlichting. Alle limo’s zijn voorzien van high-end multimediasystemen. Een filmpje kijken of genieten van je favoriete muziek is dan ook geen enkel probleem. Lekker weggezakt op de uiterst comfortabele lederen zittingen worden dromen waar.

Limousine huren voor vrijgezellenfeestjes & trouwdagen

Om een feestelijk tintje te geven aan een speciale dag is een limousine huren een goed idee. Tijdens een vrijgezellenfeest, speciale jubileums, gala’s en trouwdagen maakt een luxe limousine de dag onvergetelijk. De chauffeur staat tot je beschikking en brengt jou en je gezelschap overal naar toe. En haalt je ook weer op natuurlijk, van iedere locatie in Nederland. Een speciale gelegenheid in stijl beginnen en afsluiten met de nodige luxe en glamour. Daarmee wordt het een onvergetelijke dag!

Limousine zakelijk huren

Een openingsfeest van een bedrijf of een prominente gast in het zonnetje zetten? Ook voor zakelijke doeleinden in Wageningen is een limousine huren interessant. Zo maak je als organisatie een onuitwisbare indruk bij relaties, werknemers en belangrijke gasten.

Arrangement limousine huren in Wageningen

Met onze speciale en compleet verzorgde limousine arrangementen in Wageningen is alles mogelijk. Tegen een scherpe prijs regelen we ook kaartjes en reserveringen voor onder andere concerten en diners. In stijl arriveren bij het theater, concertzaal of een restaurant zonder dat jij er ook maar iets voor hoeft te regelen. En uiteraard op tijd gebracht en gehaald door de chauffeur van de limousine.

Maak je wensen kenbaar via ons formulier en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Offerte aanvragen