Menu

Limousine huren Renkum

Wil je een stijlvolle entree maken waarbij alle ogen op jou zijn gericht? Met een limousine in Renkum huren wordt deze droom waar. Waan je een echte superster en neem plaats in dit luxe vervoersmiddel. En je lieve familie of beste vrienden mogen natuurlijk meegenieten. De fles champagne staat al gekoeld op je te wachten!

Limousine huren in Renkum voor elke gelegenheid

Bij deLimoSpecialist in Renkum huur je een luxe limousine voor elke gelegenheid. Voor een vrijgezellenfeestje, een jubilerende werknemer, een galafeest ter gelegenheid van een schoolexamen of je eigen bruiloft. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarbij een limousine het perfecte vervoersmiddel is.

Beleef de rit van je dromen

Stel je voor: een lederen zetel waarin je heerlijk wegzakt. Drankje naar keuze erbij uit een goed gevulde koelkast. Meedeinen en zingen met de vetste beats die weerklinken uit een supersonisch audiosysteem. Of een traantje wegpinken bij die ene nieuwe film die vertoont wordt op een LCD scherm. Klinkt het te mooi om waar te zijn? In onze limousine is het allemaal mogelijk. Dompel je onder in deze luxe en beleef de rit van je dromen!

Limousine huren voor zakelijke gelegenheden

Ook voor bedrijven is het huren van een limousine interessant. Maak een onvergetelijke indruk op relaties door ze te verwelkomen met een XL limousine. In stijl opgehaald worden van het vliegveld en vervoerd te worden naar jouw bedrijf of een belangrijke meeting. Daarmee scoor je als organisatie bonuspunten.

Alles tot in de puntjes geregeld

Boek je een limo bij deLimoSpecialist in Renkum dan wordt alles desgewenst tot in de puntjes geregeld. Van toegangskaarten voor een concert of een theaterbezoek tot aan de reservering bij jouw favoriete restaurant. Natuurlijk heb je de beschikking over een privé chauffeur die jou en je gasten overal naartoe brengt. En uiteraard zorgt dat iedereen weer veilig thuiskomt. Maak je wensen kenbaar door het invullen van het formulier en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Offerte aanvragen