Menu

Limousine huren prijs

Heb je iets te vieren en wil je familie en vrienden een heerlijke avond bezorgen? Onder het genot van een hapje en drankje zorgt De Limousine Specialist voor een avond om nooit meer te vergeten! Je kunt onze limousines al vanaf €150,- huren. Zijn jullie bezig met het vergelijken van limousine huren prijzen om de meest voordelige optie te vinden of wens je meer informatie over de prijs van een limousine huren? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Limo huren prijs

Bij De Limo Specialist kan je verschillende soorten limo’s huren. De prijzen van het huren van een limo is niettemin wel afhankelijk van diverse factoren. De exacte prijs berekenen we namelijk op basis van het aantal uur dat je de limousine wilt huren. Daarnaast bieden we verschillende arrangementen aan en denken we graag mee hoe we jouw ervaring een succes kunnen maken.

Limousine huren tarieven

Wij verhuren twee limousines. Tarieven van een limousine huren zijn afhankelijk van de type limousines. Deze kan je al huren vanaf €150. Geniet van een luxe en comfort. Onze roze glitter limousine heeft een opvallende uitstraling. Plaats tot wel 6 personen en geniet samen van een heerlijke fles bubbels. Je kunt de roze Cadillac al huren vanaf €150.

In onze Lincon Stretch limousine waan je je in een luxe omgeving. De limousine beschikt over ledere bekleding en je kan tot wel 8 passagiers vervoeren. Onder het genot van champagne kan je dus puur genieten van deze ervaring. Je kunt de Lincon Stretch al huren vanaf €160.

Goedkope limo huren

Bij ons kun je dus al vrij goedkoop een limo huren. Wil jij compleet ontzorgd worden? Wellicht zijn onze arrangementen dan wat voor jou! Met de Zoete verleiding tour geniet je vanaf €48,5o per persoon 1,5 uur van verschillende gebakjes. Wil jij liever iets hartigs? Kies dan voor de Sushi on Tour. Vanaf €57,50 per persoon wordt jij ontvangen door onze chauffeur en geniet je vervolgens 1,5 uur lang van heerlijke sushi.

Limousine huren prijs

Wil je meteen een aanvraag doen voor een van onze Limousines? Of wil je een overzicht ontvangen van de prijs voor een limousine te huren? Stel een eigen offerte samen en wij bevestigen per e-mail uw offerte aanvraag zo spoedig mogelijk. Jij weet direct waar je aan toe bent; een limousine huren is nergens goedkoper!

Offerte aanvragen

Fotoimpressie

Neem contact op met DeLimospecialist

Meteen een aanvraag doen voor een Limousine? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of stuur een mailtje met wensen naar info@delimospecialist.nl.

Offerte aanvragen

Bereken Ritprijs


 

 

Lincoln Stretch

Vraag uw offerte aan