Menu

Limousine huren Nijmegen

Heb je iets te vieren en wil je familie en vrienden een heerlijke avond bezorgen? Huur een limousine in Nijmegen en jij bezorgt jezelf en jouw gehele gezelschap de perfecte avond! Onder het genot van een hapje en drankje zorgt De Limousine Specialist voor een avond om nooit meer te vergeten!

Verhuur van luxe limousines in Nijmegen

Een luxueuze limousine huren in Nijmegen is heel simpel bij De Limousine Specialist! Voor een zacht prijsje rijdt een van onze VIP chauffeurs jullie al rond in de meest luxe limousine, zoals de Loncoln stretch. Uiteraard is onze limousine, van maar liefst 9 meter voorzien van een gekoelde bar, die goed gevuld is. Zo is er voor iedereen iets te drinken naar smaak. Voor de wat jongere passagiers is dit natuurlijk alcoholvrij.

Onze limousines hebben allemaal een prachtige sterrenhemel, deze ingebouwde sfeerverlichting zorgt voor nog meer luxe en optimaal genieten van de rit. Ook is het mogelijk om te luisteren naar jouw favoriete muziek door middel van ons high-end-multimedia systeem. Veel kiezen er ook voor om lekker achterover te gaan zitten in onze comfortabele, luxe en lederen zittingen terwijl er wordt gekeken naar een filmpje. Echt even ultiem ontspannen en genieten dus!

Limousine huren voor trouwdagen en vrijgezellenfeestjes in Nijmegen

Wij beschrijven een limousine vaak als de kers op de taart. Op speciale dagen kan een ritje in een van onze luxe wagens net dat beetje extra geven of de dag helemaal afmaken. Niets is toch leuker dan een kersvers bruidspaar trakteren op zo’n geweldige rit. Wij bezorgen ook veel toekomstige bruiden en bruidegoms de dag van hun leven. Het zal de gasten dan ook aan niets ontbreken op deze speciale dag.

Limousine verhuur voor schoolgala’s

Een limousine huren in Nijmegen voor schoolgala’s is bij De Limousine Specialist een veelvoorkomende aanvraag. Met veel plezier brengen en/of halen wij studenten naar en van hun schoolgala. Zo’n gala is natuurlijk niet iets wat je elke dag meemaakt; een luxe wagen kan dan niet ontbreken. 

Bij aankomst op school zullen onze VIP chauffeurs netjes de deur open doen voor de studenten, zodat zij als echte celebrities kunnen uitstappen en een fantastische entree kunnen maken!

Nu een limousine huren in Nijmegen

Staat er een feestje, schoolgala of iets anders leuks op de planning en heb je interesse in een van onze prachtige limousines? Bel ons op 088- 655 77 88 of mail naar info@delimospecialist.nl en dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Offerte aanvragen