Menu

Limousine huren Barneveld

Als je altijd al gedroomd hebt van een avondje uit in stijl dan ben je aan het juiste adres bij De Limo Specialist. Een limousine huren in Barneveld bij De Limo Specialist is voordelig en wij verzekeren jou en je gezelschap van een fantastische avond. Of het nou om een verjaardagsfeestje gaat, gewoon een leuke avond stappen of een jubileum, dit kan allemaal in een van onze prachtige limousines. 

Limousine huren voor jouw feestje in Barneveld  

Een bijzondere dag zoals een trouwdag of verjaardag verdienen natuurlijk alle aandacht. 

Een limousine kan zo’n dag helemaal afmaken! Het kan alleen al ontzettend leuk om van locatie naar locatie gereden te worden door een chauffeur in een te gekke limo. Maar ook van die ene rit naar een diner, evenement of feestje maken wij onvergetelijk. 

Als je een limousine boekt voor jouw ritje in Barneveld kunnen wij je garanderen dat alles tot in de puntjes voor jou wordt geregeld. Op het moment  van boeken gaan wij met jou in gesprek en zetten we al jouw wensen op papier. Wij gaan daarmee aan de slag en zelf jij hoeft je nergens druk om te maken. Een van onze privé chauffeurs zorgt ervoor dat iedereen aan het einde van de avond weer veilig thuis aankomt en heeft als doel de perfecte avond verzorgen. 

Een stijlvolle limousine in Barneveld 

Een van onze limousines die in Barneveld zou kunnen rijden is de Lincoln stretch Limousine van ruim 9 meter lang en is van alle gemakken voorzien. Een goed gevulde koelkast met allemaal lekkere hapjes en drankjes is aanwezig in de limousine. Mocht er sprake zijn van een kinderfeestje zorgen wij er natuurlijk voor dat alle drankjes alcoholvrij zijn. Naast de koelkast is er een multimediasysteem aanwezig. Een film kijken of een feestje bouwen op jouw favoriete muziek is dus zeker geen probleem!

Contact opnemen met De Limo Specialist

Staat er een feestje, schoolgala of iets anders leuks op de planning en heb je interesse in een van onze prachtige limousines? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons op 088- 655 77 88 of mail naar info@delimospecialist.nl en dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Offerte aanvragen