Menu

Limousine huren Ede

Geniet van glamour en luxe bij de Limospecialist

Altijd al gedroomd van een avondje uit in stijl? Of iemand eens flink verrassen? Een limousine huren in Ede via de Limospecialist is voordelig en zorgt voor onvergetelijke momenten. Boek een van onze glamourwagens voor je volgende stapavond met vrienden of vier er een bruiloft of jubileum mee in alle luxe die je je maar kunt wensen. We zetten de bubbels alvast voor je koud.

Op en top luxe met limo verhuur in Ede

Bij de Limospecialist baad je in alle luxe zoals het een echte VIP betaamt. Zo kun je voor een scherpe prijs een 9 meter lange Lincoln stretch Limousine huren in Ede, inclusief chauffeur. Stap je mee naar binnen? Neem met zijn allen plaats op de superzachte leren J-seating en kies de lekkerste hapjes en drankjes uit de goedgevulde bar. Natuurlijk beschikt de Lincoln over een geweldig high-end multimediasystemen waarop je de nieuwste films en muziek kunt zien en beluisteren. Wat je bestemming ook is, het feest begint al in de limousine!

Limousine huren voor vrijgezellenparty en bruiloften

Een speciale dag verdient een speciale omlijsting. Daarom vormen onze limousines dé perfecte formule om bijvoorbeeld een vrijgezellenparty of bruiloft te laten slagen. Of trakteer een jubilerend bruidspaar met een onthaal vol glitter en glamour. Daarbij bieden we meer dan alleen een limousine huren in Ede, want ook van de rit naar een diner, concert, filmavond of evenement maken we een waar uitje waarbij het onze gasten aan niets ontbreekt.

Zakelijke limousine huren in Ede

Ook voor bedrijven die een limousine in Ede huren willen, bieden we interessante mogelijkheden. Zo zijn onze limousines voor een paar uur per dag te huur voor promotionele events. Of zet de limousine in voor een feestelijke winkel- of bedrijfsopening. Een jubilaris onder de collega’s? Dan is een rit met VIP-behandeling in een limousine een onvergetelijk cadeau. Daarnaast zijn onze limousines ook in te zetten om hoogwaardige gasten van bijvoorbeeld het vliegveld op te halen. Daarmee kan ieder bedrijf zich goed in de picture zetten.

Limousine huren bij de limospecialist

Wil jij een limousine huren of meer informatie? Vul ons formulier in met data en wensen en we geven je vrijblijvend een prijsindicatie plus de mogelijkheden.

Offerte aanvragen