Menu

Limousine huren Arnhem

Wil jij een echt leuk avondje weg? Huur een Limousine in Arnhem en jouw avond wordt er een om nooit meer te vergeten. Vraag gezellig wat vrienden of familie en geniet een avond samen met hen van alle luxe!

Het huren van een limousine in Arnhem  

Bij de Limo Specialist is het mogelijk om voor een leuke prijs de Lincoln Stretch Limousine te huren voor jouw rit in Arnhem. Deze is 9 meter lang en er is dus genoeg plaats voor jouw gehele gezelschap. De limo is van binnen helemaal voorzien van prachtige lederen bekleding. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zit ook nog eens heerlijk! Onze limo’s zijn uitgerust met een modern multimediasysteem. Een concert bezoeken of een film bekijken in de bioscoop is niet meer nodig. Dit kan allemaal in onze luxe limo. Onze ingebouwde sterrenhemel maakt je avond helemaal af!

Limousine huren voor een speciale dag

Een limousine is perfect voor een speciale dag. Limousine verhuur in Arnhem is dat ook de juiste keuze voor jouw bruiloft, vrijgezellenfeest, gala of ander evenement. De Limo Specialist krijgt ook vaak de opdracht om een kersvers bruidspaar of net afgestudeerde studenten te verrassen en onverwachts mee te nemen. Onze chauffeurs behandelen alle gasten als echte dames en heren en zullen onder andere de deur netjes open en dicht doen. Alles voor de perfecte herinnering!

Een limo voor zaken

Ook het huren van een limousine voor zaken in Arnhem is interessant. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijke opening of een personeelsfeest. Met een limousine worden er zeker en vast punten gescoord! Uiteraard is het mogelijk om alle gasten op te halen en weer thuis te brengen. Alle gasten worden behandeld als echte VIPS en kunnen even alles vergeten en puur genieten van alle gemakken.

Nu een limousine huren in Arnhem 

Interesse in het huren van een limousine bij De Limo Specialist of benieuwd naar de limousine huurprijzen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons op 088- 655 77 88 of mail naar info@delimospecialist.nl en dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Offerte aanvragen