Menu

Limousine huren Apeldoorn

Een avondje uit in stijl of een jubileum te vieren? Maak dat dan extra bijzonder door een limousine in Apeldoorn te huren. Geniet van alle luxe die je je maar kunt wensen en neem vrienden en familie gewoon mee. De champagne hebben we al koud gezet!

Verhuur van luxe limousine in Apeldoorn

Bij deLimoSpecialist huur je al voor een voordelige prijs een luxe Lincoln stretch Limousine van ruim 9 meter lengte. Binnen neem je plaats op de zijdezachte leren J-seating en je kunt onbeperkt drankjes nemen uit de goedgevulde bar. Meteen een concert of filmpje pakken? Natuurlijk kan dat, want onze limo’s zijn uitgerust met high-end multimediasystemen. Met de sfeerverlichting en ingebouwde sterrenhemel kan je avond alvast niet meer stuk.

Limousine huren voor vrijgezellenfeestjes & trouwdagen

Onze limousines zijn perfect om in te zetten voor galafeesten, trouwerijen en vrijgezellenfeesten die zo vol glitter en glamour worden omlijst. Of trakteer een jubilerend echtpaar eens met zo’n bijzondere rit. De chauffeur kan vervolgens alle ingestapte gasten naar elke feestlocatie in Nederland brengen en haalt ze ook weer op. Zo wordt het een onvergetelijke dag.

Zakelijke limo huren

Ook zakelijk in Apeldoorn een limo huren is interessant. Zo kan een limo elk promotioneel event of openingsfeest flink opluisteren. En onze limo’s zijn natuurlijk ook inzetbaar om een jubilerende werknemer eens flink in het zonnetje te zetten met een VIP-behandeling en uitgebreide limorit. Of laat onze chauffeur in een groep belangrijke gasten alle luxe ophalen van het vliegveld. Gegarandeerd levert dat een onuitwisbare indruk op.

Arrangement limousine huren in Apeldoorn

Wij kunnen alle wensen omzetten naar een compleet verzorgd limousine arrangement voor een scherpe prijs. Van het in Apeldoorn huren van een limousine naar dat ene speciale etentje, een theaterbezoek of concert, wij kunnen het regelen, ook inclusief kaartjes en reserveringen. Onze chauffeur zorgt er bovendien voor dat alle gasten op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Maak je wensen kenbaar via ons formulier en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Offerte aanvragen