Menu

Limousine huren Amersfoort

Voor een feestelijke gebeurtenis is een limousine de perfecte auto om van locatie naar locatie gereden te worden. Met onze mooie limousines kan jij samen met je andere passagiers genieten onder het genot van een heerlijke fles bubbels en verse hapjes. Een limousine huren in Amersfoort en omstreken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Neem contact met ons op

Roze limo huren Amersfoort

Ga je voor een klassieke of een feestelijke sfeer? Een roze limo huren in Amersfoort kan bij De Limo Specialist. We beschikken over de enige glitter limousine in Nederland. Deze limousine is voorzien van luxe lederen bekleding en binnen tref je feestelijke discoverlichting. Een feest sfeer creëren is dus gegarandeerd in deze limousine.

Voor elke feestelijke gelegenheid

Een limousine kan gehuurd worden voor bijna elke feestelijke gelegenheid. Staat er een vrijgezellenfeest, gala of  bruiloft op de planning? Vier het met een luxe limousine. In onze Lincoln Stretch, Chrysler limousine en de Chrysler S limousine hebben we ruimte voor 8 personen. Laat je ophalen en ervaar een sensatie op wielen!

Stijlvolle limo huren in Amersfoort

Een limo huren in Amersfoort doe je bij DeLimoSpecialist! Wij regelen alles tot in de puntjes van de i. Denk bijvoorbeeld aan toegangskaarten tot een theaterbezoek of concert of een reservering bij jouw favoriete restaurant. Onze privé chauffeur brengt jullie overal naar toe en zorgt ervoor dat iedereen weer veilig thuiskomt. Onderweg kunnen jullie genieten van verschillende cateringsmogelijkheden of een fles bubbels.

Meer informatie over limousine huren Amersfoort

Wens je meer informatie over de limousines die je kunt huren in de omgeving van Amersfoort of wil je direct een offerte ontvangen? Wij regelen het! Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij maken een offerte voor je op!