Menu

Cadillac Limousine: Een roze limousine huren met glitters

Deze limo is de enige roze glitterlimousine in Nederland. De roze glitter limousine is voorzien van luxe lederen bekleding. In combinatie met de discoverlichting oogt dit heel chique. Door de led verlichting met meer dan 250 verschillende kleuren en programma’s zit er altijd eentje tussen die perfect is voor de gelegenheid.  Wensen jullie een roze limousine te horen? Er is plek voor maximaal 6 passagiers. Samen geniet van je een heerlijke fles bubbels.

Offerte opvragen

Roze limousine huren

Een roze limousine huren voor een vrijgezellenfeest, bruiloft of gala? Het kan bij Delimospecialist! Dit is de perfecte auto om in stijl van locatie naar locatie gereden te worden. Onze glitter limo heeft een opvallende uitstraling. Huur nu een roze limousine, laat je ophalen en ervaar een sensatie op wielen! 

Roze limousine

De Cadillac roze limousine is de enige glitter limousine in Nederland. De limousine is voorzien van luxe lederen bekleding. In combinatie met de discoverlichting oogt dit heel chique. Door de led verlichting met meer dan 250 verschillende kleuren en programma’s zit er altijd eentje tussen die perfect is voor de gelegenheid.  Er is plek voor maximaal 6 passagiers. Samen geniet van je een heerlijke fles champagne.

Goedkoop een roze limousine huren

Je kunt al een roze limousine huren vanaf €150,-. In deze limousine is er plek om wel 6 personen te plaatsen. Wij berekenen de exacte prijs op basis van het aantal uur dat je de roze limo wil huren. Daarnaast bieden we verschillende arrangementen aan om jouw ervaring een succes te maken.

Boek jouw Roze limousine

Wens je meer informatie over onze limousine of wil je direct een roze limousine huren? Wij regelen het! Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij maken een offerte voor je op! 

Kenmerken

  • Cadillac
  • Roze glitter
  • Maximaal 6 personen
  • TV-DVD
  • Apple Carplay
  • Bluetooth audio systeem waarmee je gemakkelijk je eigen muziek vanaf je telefoon kan streamen
  • Sfeerverlichting
  • Minibar
  • Fles Champagne Pannier Demi-Sec of alcoholvrij

Cadillac Limousine

Offerte aanvragen

Fotoimpressie Cadillac limousine

Contact met deLimoSpecialist

Meteen een aanvraag doen voor een Limousine of VIP-bus? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of stuur een mailtje met wensen naar info@delimospecialist.nl.

Een limo huren kan vanuit onder andere Wageningen, Arnhem, Ede, Veenendaal, RenkumApeldoorn en Barneveld.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cadillac Limousine

Deze roze limousine met glitters en discoverlichting is geschikt voor maximaal 6 personen.

Offerte aanvragen